Hodnocení obchodu

4,8 539 hodnocení
5
482x
4
28x
3
8x
2
3x
1
18x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 30.10.2022
+ rychlé doručení

Avatar autora | 30.10.2022
+ Rychlost
+ Komunikace

Vše v pořádku. K produktu jsou informace na kanálu YouTube.
Avatar autora | 30.9.2022
+ Rychlé doručení

Avatar autora | 20.7.2022
Byl to první nákup a jsem moc spokojená.
Avatar autora | 18.7.2022
+ Výběr zboží, rychlost dodání.

Avatar autora | 6.6.2022
+ Přehlednost stránek
+ Podrobné rady k výběru zboží

Avatar autora | 10.5.2022
Vše v pořádku, rychle doručení
Avatar autora | 2.5.2022
Doporučuji, rychle dodání, zavinovacka i povlak je perfektní.
Avatar autora | 18.4.2022
Rychlé dodání výrobků, dobrá komunikace, malý dáreček.
Avatar autora (Administrátor) 8.2.2023
Dobrý den, děkujeme za objednávku a věříme, že to nebude poslendí objednávka u nás. Tým Kennyshopu
Avatar autora | 14.4.2022
+ rychlé doručení
- uvítala bych v Praze doručení do zásilkovny

Avatar autora (Administrátor) 8.2.2023
Dobrý den , zásilkovnu máme v nabídce stačí si vybrat jen danou v daném městě. Pěkný den Tým Kennyshop
Avatar autora | 7.4.2022
+ rychlé dodání
+ bezproblémová komunikace
+ kvalitně zabaleno

Avatar autora (Administrátor) 8.2.2023
Dobrý den, balíme všechny objednávky s láskou. Krásný den Tým Kennyshop
Avatar autora | 22.3.2022
+ super rychlost

Avatar autora (Administrátor) 8.2.2023
Děkujeme za objednávku. Tým Kennyshop
Avatar autora | 14.3.2022
okamžitá reakce na moji objednávku, rychlost dodání a 100 % kvalita výrobku, velká spokojenost, doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 8.2.2023
Děkujeme za objednávku a recenzi. Tým Kennyshop
Avatar autora | 27.2.2022
+ Komunikace
- nelze zaplatit na dobírku
- cena

Objednala jsem si set 4 v 1 "Jarní louka s růžovými puntíky". Sypky jsou z pevné látky. Povlaky vypadají přesně jako na obrázku. Zvažovala jsem koupi náhradního povlaku, ale vzhledem k ceně jsem neobjednala. Každý kdo umí trochu šit na stroji si dokáže sešit jednoduché tvary, vybavit je 3 knoflíky a vnitřními zipy. S výrobkem jsem spokojená. Jediné co mi na obchodu vadilo, je platba předem. Vzhledem k ceně objednávaného výrobku.
Avatar autora (Administrátor) 8.2.2023
Dobrý den, jelikož se nám stávalo, že se nám dobírky vracely nevyzvednuté, byli jsme nuceni z ekonomických důvodů dobírku zrušit. Objednávku si můžete prohlédnout na našich centrech Baby Clubu Kenny, popř. pokud nejste spokojeni se zbožím, můžete jej vrátit do 14 dnů. Tým Kennyshopu
Avatar autora | 26.2.2022
Dodání a komunikace skvělá, kvituji, děkuji. Bohužel zip na potahu je rozbitý a barva potahu neodpovídá popisu - čekala jsem bílý, jak je uvedeno, přišel jednoznačně krémový. Vracet nebudu, již potřebuji používat. Za tu cenu nicméně trochu zklamání.
Avatar autora (Administrátor) 8.2.2023
Dobrý den děkujeme za objednávku, i bílá barva má různé odstíny, pokud jste byla nespokojená je možno vrátit do 14 dnů. Pěkný den Tým Kennyshopu
Avatar autora | 17.2.2022
Naprostá spokojenost, kvalita, rychlost dodání.
Avatar autora (Administrátor) 8.2.2023
Děkujeme za objednávku,
Avatar autora | 14.2.2022
Vše proběhlo v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 8.2.2023
Děkujeme za objednávku. Tým Kennyshopu
Avatar autora | 26.1.2022
+ rychlá komunikace
+ rychlé doručení
+ zboží v perfektním stavu a dle očekávání

Zboží jsem potřebovala poslat velmi rychle, a proto jsem se obrátila na kennyshop přes jejich emailovou adresu. Obratem jsem dostala odpověď a byli velmi ochotní udělat vše pro to, aby zboží bylo expedováno co nejdříve. Balík jsem obdržela do dvou dní. Tímto ještě jednou děkuji za bleskové vyřízení.
Avatar autora (Administrátor) 8.2.2023
Jsme velice rádi, že jste byla spokojená s objednávkou. Tým Kennyshop
Avatar autora | 26.1.2022
+ Zajímavé zboží, rychlé jednání.

Avatar autora (Administrátor) 8.2.2023
Děkujeme za objednávku. Pěkný den, Tým Kennyshopu
Avatar autora | 26.1.2022
+ Jedinečná ponuka, ktorú inde nenájdete, rýchlosť dodania, komunikácia

0.
Avatar autora (Administrátor) 8.2.2023
Děkujeme za objednávku. Pěkný den . Tým Kennyshop