Hodnocení obchodu

4,8 416 hodnocení
5
377x
4
22x
3
6x
2
3x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
VN Avatar autora Veronika Navrátilová | 20.6.2021
Jsem velice zklamaná přístupem pracovníku zákaznické linky. Na reklamaci nejprve reagovali, že zboží lze vrátit pouze do 14 ti dní a ani tedy nečetli, že nevracím zboží v zákonné lhůtě ale že je vracím z důvodu reklamace po 4 měsících. Následně se opět reklamací nezabývali a zboží mi prostě bez reakce poslali zpátky.
O Avatar autora Olga | 18.6.2021
Jsem nespokojena se systémem hodnocení, máte automaticky přednastaveno 5 hvězdiček, tudíž člověk opakovaně zapomíná upravit jejích počet.
B Avatar autora Barbora | 21.4.2021
Rychle dodání, kvalitní zboží
L Avatar autora Lucie | 19.1.2021
Kvalitní výrobky, rychlé dodání :-) V případě nějakých problémů sami volají.
B Avatar autora Barbora | 28.11.2020
Spokojená nejsem vůbec, objednala jsem si knihu, kde bylo napsáno skladem a po 5 dnech mi přišel email, že nejenom že není skladem, ale není ani u dodavatele. Když ji nemáte, tak přestaňte klamat spotřebitele a uvádět lživé informace.
JR Avatar autora Jitka Růžičková | 16.11.2020
Dodání zboží bylo rychlé. Ale vrácení peněz za omylem objednanou objednávku trvá již měsíc. Zákaznická linka nefunkční. Upřimně jsem zklamaná přístupem pracovníků.
Avatar autora | 10.11.2020
+ Vyborna komunikace s prodejcem
+ Rychle dodani
+ Dobra kvalita

Avatar autora | 7.11.2020
+ Výborná komunikace
+ Rychlost odeslání

Avatar autora | 3.11.2020
+ Velký výběr kvalitních výrobků

Avatar autora | 3.11.2020
dodanie prebehlo vporiadku, s kvalitou tovaru som spokojna
Avatar autora | 27.10.2020
+ rychle vyrizeni objednavky

Avatar autora | 11.10.2020
+ rychlost, serióznost, kvalita

Avatar autora | 9.10.2020
+ Rychlé vyřízení

Avatar autora | 9.10.2020
+ Rychlé doručení
+ Dobře zabalené zboží

Avatar autora | 9.10.2020
+ Rychlé doručení objednávky.

Avatar autora | 9.10.2020
+ Rychlé, vstřícné jednání, v případě nejasností sami volají.

Zboží úžasné, na zboží je spolehnutí s dodávkou a kvalitou.
Avatar autora | 8.10.2020
+ - Kvalita výrobku
+ - rychlost doručení (do tří dnů)

Avatar autora | 7.10.2020
Rychlost, preciznost.
Avatar autora | 6.10.2020
Produkty jsou kvalitní a já naprosto spokojená. Určitě doporučuji
Avatar autora | 5.10.2020
+ Rychlost
+ Bezvadná komunikace, objednávka mi přišla bez jedné položky, to se může přihodit, řešení bylo naprosto bezproblémové, položka přišla obratem společně s dárkem, jako omluva.

Nahoru
420 položek celkem