Hodnocení obchodu

4,8 419 hodnocení
5
378x
4
22x
3
6x
2
3x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 7.10.2020
Rychlost, preciznost.
Avatar autora | 6.10.2020
Produkty jsou kvalitní a já naprosto spokojená. Určitě doporučuji
Avatar autora | 5.10.2020
+ Rychlost
+ Bezvadná komunikace, objednávka mi přišla bez jedné položky, to se může přihodit, řešení bylo naprosto bezproblémové, položka přišla obratem společně s dárkem, jako omluva.

Avatar autora | 1.10.2020
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Dobrá komunikace
+ Kvalitní zboží

Avatar autora | 29.9.2020
+ Som spokojná

Avatar autora | 28.9.2020
+ Přehlednost a užitečné rady

Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Dobrý den, děkujeme za objednávku.
Avatar autora | 28.9.2020
dobrý obchod, skvělé produkty
Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Moc nás to těší.
Avatar autora | 27.9.2020
+ Moc pěkné zboží. Kvalitní zpracování, spokojenost.

Avatar autora | 24.9.2020
+ dobrá a rychlá komunikace s obchodem, pokud vám nepřijde potvrzení objednávky na mail a nevíte dodací lhůtu a zboží je moc hezké a kvalitní
- nedošlo mi potvrzení o provedené obj, což se obvykle nestává a nevěděla jsem termín doručení + v rámci obj jsem měla zboží, které je sice na obchodě dostupné, ale pak mi bylo sděleno, že již není látka a mohu vybrat něco jiného

doporučuji výrobky zakoupit, dobře komunikují a zboží dorazilo do týdne
Avatar autora | 23.9.2020
+ Rychlost
+ Krasne a kvalitni zbozi

Avatar autora | 23.9.2020
+ Rychlost a spolehlivost. Kvalitní výrobek.

Zásilka doručená dříve než bylo avizováno. Výrobek je kvalitní.
Avatar autora | 22.9.2020
Zboží obratem a řekla bych kvalitní provedení.... Zatím jen připravena k použití
Avatar autora | 20.9.2020
+ Skvělé zboží, nemůžu si na nic stěžovat
- Nic

Avatar autora | 18.9.2020
+ rychlost dodání

Avatar autora | 18.9.2020
+ Velmi rychle vyrizeni objednavky, vse ok

Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Těší nás, že jste spokojeni.
Avatar autora | 11.9.2020
Negativa mě nenapadaji
Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Děkujeme za objednávku
Avatar autora | 10.9.2020
Zbozi objednano v nedeli a uz v utery doruceno.Spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi a budeme se těšit na případnou další objednávku. Váš Kennyshop
Avatar autora | 6.9.2020
+ Velmi rychlé dodání
+ Kvalitní zboží

Nakoupila jsem zde již po několikáté a vždy jsem byla spokojená jak s rychlostí dodání, tak vysokou kvalitou nabízeného zboží.
Avatar autora (Administrátor) 30.6.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi a věříme, že i v budoucnu budete s naší prací a s našimi produkty spokojená. Váš Kennyshop
Avatar autora | 6.9.2020
+ výborná kvalita výrobku
+ dobrá komunikace
+ rychlost dodání

Avatar autora | 3.9.2020
+ - pěkně uspořádaná a přehledná kniha
+ - pořízená jakodárek pro dceru a její pár týdnů starou dceru
+ - věřím, že ji bude hodně nápomocná při péči o její dceru

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení